Mijn Aanbod

Vreugde van Vrouw-Zijn inspireert je om als hoogsensitieve, pittige en zelfbewuste vrouw stap voor stap te leren omgaan met alle aspecten van je Vrouw-Zijn, m.a.w ook met alles wat moeilijk is, zodat je in jouw kracht en licht kunt gaan staan en éindelijk voluit kan LEVEN!

Mijn aanbod bestaat uit laagdrempelige inspiratieavonden, cursussen (in kleine groep), individuele coachingstrajecten, retreats in binnen- en buitenland.

Blijf je graag op de hoogte van toekomstige activiteiten? Ontvang je graag af en toe tips & tools om meer vreugde in je leven te ervaren? Teken dan hier in voor mijn inspiratiebrief.

Jouw e-mailadres wordt enkel gebruikt om nieuwsbrieven te versturen. Je kunt je op ieder moment uitschrijven via de link in de ontvangen mails.

Ik kies er, als hoogsensitieve vrouw, bewust voor om de overdaad aan prikkels via sociale media te vermijden. Vandaar dat Vreugde van Vrouw-Zijn niet op sociale mediakanalen te vinden is.

Benieuwd wat Vreugde van Vrouw-Zijn voor jou kan betekenen?
Stuur me geheel vrijblijvend een mailtje en via mail of bij voorkeur tijdens een skype-sessie, krijg je antwoord op je vragen.